ΤΥΠΟΣ 72

Μπάρες ασφαλείας σταθερές με πιστοποιητικό αντιδιάρρηξης – Τ 72

 • Μπάρες ασφαλείας και πτυσσόμενα κάγκελα πατενταρισμένα με μοναδικές καινοτομίες για διάρκεια στον χρόνο και για παροχή μέγιστης ασφάλειας!
 • Εμπιστευτείτε τους καλύτερους και αφήστε τις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρά σας ανοιχτά!
 • Απολαύστε το σπίτι σας και νιώστε ασφάλεια με τα κορυφαία μας προϊόντα!

Περιγραφή

Σταθερές μπάρες ασφαλείας με πιστοποιητικό αντιδιάρρηξης και αντιδιάβρωσης. Οι μπάρες Τ 72 κατασκευάζονται με υλικά που διαθέτουν τις πιο υψηλές προδιαγραφές ποιότητας. Είναι ιδανικές για κάθε είδος παράθυρου όπως: κουζίνας, μπάνιου, WC, γκαράζ, βοηθητικών χώρων κλπ. Αποτελεί την οικονομική λύση για την ασφάλεια των παραθύρων συνδυάζοντας την λιτή και απλή αισθητική με την ασφάλεια. Η μελέτη και σχεδίασή τους αφορά περιπτώσεις παραθύρων που δεν υπάρχει η ανάγκη της αφαίρεσης των μπαρών ασφαλείας. Οι μπάρες ασφαλείας τοποθετούνται απευθείας στον τοίχο ή ακόμα και στην ίδια την κάσα του κουφώματος.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 1. Κάσα από νευρωμένο προφίλ αλουμινίου 44mm X 50 mm.
 2. Λάμα 2 mm από χάλυβα επιβελτίωσης στην εσωτερική εμπρός πλευρά του προφίλ.
 3. Μεταλλικός μηχανισμός που θωρακίζει τα πλαϊνά τοιχώματα.
 4. Ειδική κυματοειδή διαμόρφωση, στην εσωτερική πίσω πλευρά του προφίλ, που αποτρέπει την εξόλκευση της στερέωσης και με ενίσχυση από χαλύβδινη διατομή (27mmX40mmx27mm).
 5. Πλαστικά δακτυλίδια στη κάσα που προστατεύουν το χρωματισμό στις αντικλεπτικές μπάρες κατά την εγκατάσταση τους και μετά.
 6. Σωλήνας αλουμινίου διαμέτρου 26mm και πάχους 2 mm.
 7. Μασίφ χάλυβας επιβελτίωσης Φ20 με επεξεργασία υπερυψηλής σκλήρυνσης 65 HRC που τοποθετείται στο εσωτερικό του σωλήνα και καθιστά αδύνατο το κόψιμο του συστήματος με σιδηροπρίονο.

Οδηγίες Συντήρησης

Τα πτυσσόμενα προϊόντα χρειάζεται να καθαρίζονται τακτικά καθώς και να λιπαίνονται τα κινούμενα μέρη με σπρέι λαδιού 2 φορές ανά έτος.
Για τον καθαρισμό τους χρησιμοποιήστε:

 1. Βούρτσα με μαλακή τρίχα με την οποία θα καθαρίσετε τις επιφάνειες που έχουν σκόνη.
 2. Διάλυμα μαλακού σαπουνιού σε νερό και πανί με τα οποία πλένετε τις επιφάνειες επιμελώς προκειμένου να απομακρυνθούν τυχόν ακαθαρσίες και ατμοσφαιρικοί ρύποι και σωματίδια που έχουν επικολληθεί στις μεταλλικές επιφάνειες. Η διαδικασία αυτή είναι επιβεβλημένη 2-3 φορές το χρόνο.
 3. Στις παράκτιες περιοχές τα συστήματα απαιτούν συχνότερο καθαρισμό και λίπανση 5-6 φορές το χρόνο.