ΤΥΠΟΣ 80

Μπάρες ασφαλείας αφαιρούμενες - Τ80
Εμπιστευτείτε τους καλύτερους και αφήστε τις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρά σας ανοιχτά!
Απολαύστε το σπίτι σας και νιώστε ασφάλεια με τα κορυφαία μας προϊόντα!

Περιγραφή

Ασφάλεια και διακριτικότητα. Οι αφαιρούμενες μπάρες ασφαλείας Τ 80 αφορούν περιπτώσεις παραθύρων όπου υπάρχει η ανάγκη να ελευθερωθεί όλο το άνοιγμα του παραθύρου, δίχως ορατό εμπόδιο. Οι αφαιρούμενες μπάρες ασφαλείας αποτελούν την ιδανική λύση για την ασφάλιση των παραθύρων που δεν έχουν παντζούρια, ή που έχουν παντζούρια και χρειάζονται επιπλέον ενίσχυση και ασφάλεια Τοποθετούνται συνήθως εξωτερικά των κουφωμάτων ή στην μέση της απόστασης μεταξύ του τζαμιού και του παντζουριού ή ρολού.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 1. Κάσα από νευρωμένο προφίλ αλουμινίου 44mm X 50 mm
 2. Λάμα στην εσωτερική εμπρός πλευρά του προφίλ της κάσας
 3. Μεταλλικός μηχανισμός που θωρακίζει τα πλαϊνά τοιχώματα
 4. Ειδική διαμόρφωση με εσωτερική ενίσχυση από Χαλύβδινη διατομή (27mmX40mmX27mm)
 5. Σωλήνας αλουμινίου διαμέτρου 26mm και πάχους 2 mm.
 6. Μασίφ Χάλυβας 18mm στο εσωτερικό του σωλήνα αλουμινίου.
 7. Κλειδί ασφαλείας τύπου χρηματοκιβωτίου

Οδηγίες Λειτουργίας

Για να τοποθετήσουμε τις μπάρες:

 1. Τοποθετούμε τις μπάρες σπρώχνοντας την κάθε μπάρα ξεχωριστά, αντίθετα προς την κάσα – που έχει το μηχανισμό κλειδώματος – με αποτέλεσμα η μπάρα να βγαίνει από την κάσα. Αυτή η διαδικασία ακολουθείται για όλες τις μπάρες.
 2. Τοποθετούμε το κλειδί ασφαλείας – με πιστοποίηση αντιδιάρρηξης- στην υποδοχή της κάσας και το περιστρέφουμε 180 μοίρες έτσι ώστε να κλειδώσουν οι μπάρες και να μη μετακινούνται.

Για να αφαιρέσουμε τις μπάρες:

 1. Εισάγουμε το κλειδί ασφαλείας στην υποδοχή της κάσας και το περιστρέφουμε 180 μοίρες – σε αντίθετη πορεία από το κλείδωμα- ώστε να απασφαλιστούν οι μπάρες.
 2. Αφαιρούμε τις μπάρες σπρώχνοντας την κάθε μπάρα ξεχωριστά, προς την κάσα – που δεν έχει το μηχανισμό κλειδώματος – με αποτέλεσμα η μπάρα να βγαίνει από την απέναντι κάσα. Αυτή η διαδικασία ακολουθείται για όλες τις μπάρες.

Τέλος υπάρχει δυνατότητα κάποιος να αφαιρέσει συγκεκριμένη μπάρα και τις υπόλοιπες να τις κλειδώσει. Παράδειγμα τέτοιας χρήσης: γκισέ ταμείου ή παράθυρο σε κυλικείο.

Οδηγίες Συντήρησης

Τα πτυσσόμενα προϊόντα χρειάζεται να καθαρίζονται τακτικά καθώς και να λιπαίνονται τα κινούμενα μέρη με σπρέι λαδιού 2 φορές ανά έτος.

Για τον καθαρισμό τους χρησιμοποιήστε:

 1. Βούρτσα με μαλακή τρίχα με την οποία θα καθαρίσετε τις επιφάνειες που έχουν σκόνη.
 2. Διάλυμα μαλακού σαπουνιού σε νερό και πανί με τα οποία πλένετε τις επιφάνειες επιμελώς προκειμένου να απομακρυνθούν τυχόν ακαθαρσίες και ατμοσφαιρικοί ρύποι και σωματίδια που έχουν επικολληθεί στις μεταλλικές επιφάνειες. Η διαδικασία αυτή είναι επιβεβλημένη 2-3 φορές το χρόνο.
 3. Λιπαίνετε 2 φορές το χρόνο την κλειδαριά ασφαλείας.
 4. Στις παράκτιες περιοχές τα συστήματα απαιτούν συχνότερο καθαρισμό και λίπανση 5-6 φορές το χρόνο.